Корпус маслоробки виготовлений з ударостійкого , прозорого полікарбонату - для харчових продуктів, що має багато переваг :
• Прозора ємкість дозволяє слідкувати за процесом
виготовлення масла.
• Корпус із полікарбонату є діелектриком, що підвищує
електричну безпеку при користуванні.
• Робочі лопаті виконані із нержавіючої сталі-висока
міцність та зручність у користуванні .
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:
• Номінальна напруга, 220 Вольт.
• Частота струму, 50 Гц.
• Номінальна потужність, не більше 400 Ват
• Об’єм наповнення , від 3 до 9 літрів.
• Місткість, 9 літрів.
• Частота обертів електродвигуна, об/хв. : 1380.
• Тривалість безперервної роботи, не більше 30 хв.
• Час необхідний для отримання готового масла 10-20 хв.
• Вихід масла від початкового об'єму сметани або вершків: 35-50 %.
• Габаритні розміри мм: 300х300х600
• Маса, кг, не більше 9 кг.
• Гарантія 1 рік.
- Ціна: 6 000 ₴